Junts cap a l'èxit

El teu somni és la nostra prioritat

Des de Impulsoria volem traslladar l’era digital a petits i mitjans restaurants. La nova generació de models de negocis no esperen a ningú, les noves tecnologies aporten un ventall d’oportunitats i cal adaptar-se per créixer. Ens adaptem a tota mena de restaurants, xinesos, italians, mexicà, de menjar casolà, tradicional, vegetarià, etc.

01
Transparència

Responsabilitat d'oferir el millor servei possible.

02
Creativitat

El poder de creació és el pilar del nostre treball.

03
Professionalitat

El tracte i la manera de fer, ho demostren.

Ens presentem

Qui Som

Tenim a Fernando, el director de projectes, la seva funció consisteix a planificar i proporcionar tots els mitjans disponibles per desenvolupar el teu projecte amb èxit.

Pol, el dissenyador web d’Impulsoria, transmet la teva visió i el missatge del teu restaurant a través del contingut i el disseny web.

Som una empresa jove amb grans aspiracions de creixement situada a la província de Barcelona, a la capital del Bages, Manresa, on ens vam reunir per transformar el teu restaurant en un projecte web increïble.

Com ha sorgit

Com va començar

Ens vam conèixer arran de tenir una visió en comú, la d’emprendre en el món digital. Després de fundar una botiga en línia i aprendre molt sobre el medi, ens vam adonar que la nostra veritable passió era el disseny de pàgines web.

Vam ser conscients de la dura competència en aquest sector, però la nostra visió era una mica diferent, ajudar als restaurants a créixer i posicionar-se a través d’Internet.

El canal ofereix tremendes oportunitats que ningú ha de desaprofitar i vam pensar a oferir un pont entre els restaurants locals i el creixement cap a un futur prometedor.

Clients permanents
+
Projectes
+
Equip
Experiència
+
Fernando López

Fernando López

Director de Projectes
Pol Lanza

Pol Lanza

Dissenyador Web