Disseny web

Per què fem pàgines web per restaurants?

L’oportunitat va sorgir quan ens vam adonar que els restaurants tenien problemes per expressar-se a través d’internet. A més a més hi havia molt desconeixement sobre les possibles solucions que podia suposar tenir una bona presencia digital.

El millor disseny web

Sempre transmetem la filosofia i els valors del restaurant a través de la pàgina web. Tant l’ambientació del local com l’oferta de plats influeix en el disseny, colors i tipografies dels nostres projectes. Ens encanta traslladar al client les emocions quan entren a les pàgines web dels restaurants.

Aleshores, la nostra feina és saber recollir tota la informació per crear una pàgina web que ajudi als restaurants a créixer com a negoci.
Tenir un portal web és com tenir un segon restaurant. En ell podràs ensenyar tot el que conté el teu restaurant físic, però també podràs ensenyar tot allò que no es veu, com per exemple la cuina o el celler. Això és molt important, ja que, permetrà que el possible client vegi el teu restaurant d’una forma molt clara i senzilla tot el que aquest ofereix, i tot des del sofà de casa seva.

Pàgines web per restaurants

El disseny web és un dels valors afegits de Impulsoria, ja que és una de les coses més important a tenir en compte a l’hora de crear una pàgina web per al teu restaurant. El disseny és com està feta l’estructura de la pàgina web, el disseny web ha d’estar basat en el local. Per exemple, no pots tenir un restaurant minimalista i tenir una pàgina web de disseny rústic, o d’altra manera no pots tenir una masia i tenir una web minimalista, la pàgina web és el reflex del restaurant i és la cara visible del teu restaurant a internet, per tant, ha d’anar d’acord amb el disseny del mateix restaurant.

Exemples de clients nostres : Embús a Sallent / Restaurant Casa L’Agulla / Restaurant Casa Pepe